Serena Williams murdis publiku metsikul – seda sõna otseses mõttes – toetusel Kontaveidi

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kui Serena Williams servis, ei löönud ta palli mitte üksi, vaid teda toetasid pallingul ka kõik 29 959 US Openi peaväljakule kogunenud tennisesõpra.
Kui Serena Williams servis, ei löönud ta palli mitte üksi, vaid teda toetasid pallingul ka kõik 29 959 US Openi peaväljakule kogunenud tennisesõpra. Foto: Geoff Burke

Eesti esireket Anett Kontaveit osutas USA lahtiste teises ringis turniiri kuuekordsele tšempionile Serena Williamsile küll kõva vastupanu, ent pärast kaks ja pool tundi kestnud lahingut tuli eestlannal ikkagi tenniselegendi 7:6(4), 2:6, 6:2 paremust tunnistada.

«Ma ei mänginud enda arust halvasti, lihtsalt tema mängis väga-väga hästi. Esimeses setis servis ta tähtsatel hetkedel väga hästi. Ma küll võitlesin kõvasti ja tundsin, et mängisin ka hästi, kuid ta oli lihtsalt parem,» tunnustas Kontaveit pärast kohtumist septembris 41-aastaseks saavat Williamsi.

Siiski näitas meie esinumber, et temas on kõvasti sisu. Seda eriti teises setis, kui ta jätkas pärast valusalt näppude vahelt libisenud avaseti kiiret lõppmängu legendaarse ameeriklanna survestamist, teenis kärmelt kaks murret, millega viiski matši sisuliselt otsustavasse setti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles