VIDEO ⟩ Õed Williamsid andsid täismaja ees lahkumisetenduse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Venus (vasakul) ja Serena Williams.
Venus (vasakul) ja Serena Williams. Foto: USTA

Kui tavaliselt on slämmiturniiride tõmbenumbriks üksikmängud, siis eilne päev oli US Openil selles mõttes erandiks. Nimelt said tennisesõbrad veel ühe korra kaasa elada Serena ja Venus Williamsile, kes paarismängus väljakule astusid.

Legendaarsed sõsarad, kes üheskoos võitnud ka 14 suure slämmi turniiri, pakkusid Arthur Ashe'i nimelisele peaväljakule tulnud täismaja publikule tõelise show, osutades tõusvatele tšehhi tähtedele Lucei Hradeckale ja Linda Noskovale tõsist vastupanu. 

Paraku sellest võiduks ei piisanud. Williamsid omasid avasetis 5:4 seisult küll kaht settpalli, ent ei suutnud neid ära kasutada. Lõpuks läks asi kiiresse lõppmängu, kus ameeriklannad olid minibreigiga ka 5:3 peal, ent ikkagi kaldus asi tšehhidele.

Teises setis jäid omakorda õed kärmelt 1:4 kaotusseisu, ent ronisid sealt välja ja viigistasid seisu 4:4-le. Kodupubliku rõõmustamisest jäi siiski natukene vajaka, sest tšehhid kallutasid seti lõpuks 6:4 endale. 

Kuigi Williamsid pole ametlikult öelnud, et tegemist oli viimase korraga, kui nad ühiselt väljakule astusid, võis see üpriski suure tõenäosusega nii olla. Tänavust US Openit reklaamitakse ju kui septembris 41-aastaseks saava Serena Williamsi luigelauluna. Õel Venusel täitus sel suvel juba 42 eluaastat.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles