FOTO ⟩ Karjääri lõpetanud tennisetäht poseeris õllega: naudin sixpack'i, kuni mul see veel on (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrea Petkovic.
Andrea Petkovic. Foto: IMAGO/Juergen Hasenkopf

Kuigi US Open on välja reklaamitud kui Serena Williamsi hüvastijätuturniir, pole ameeriklanna ainus valgepallur, kes just New Yorgis tennisepublikuga hüvasti jätab.

Samamoodi otsustas USA lahtistega karjäärile joone alla tõmmata 34-aastane Andrea Petkovic (WTA 104.), kel tuli erinevalt Williamsist aga reketid kotti pakkida kohe avaringis. Nimelt vandus sakslanna 2:6, 6:4, 4:6 alla turniiril 13. paigutust omavale šveitslannale Belinda Bencicile.  

Kuigi tol hetkel lahkus Petkovic väljakult pisarais, on ta praeguseks kaotusest üle saanud ning naudib esimesi hetki mitte-profina. Selle tõestuseks postitas ta ühismeediasse ka rannapildi, kus õlut joob. 

Klõpsu saatekirjas kirjutas Petkovic: «Esimene pensionipäev, naudin oma sicpack'i (kõhulihaseid – toim) nii kaua, kuni see mul veel on. Aitäh teile kõikidele nende ilusate sõnumite eest!»

2006. aastal profitennise karusellile hüpanud Petkovic mängis pika karjääri jooksul kokku 13 WTA-finaalis, millest võitis seitse. Suure slämmi turniiridel jäi tema parimaks tulemuseks 2014. aasta Prantsusmaa lahtiste poolfinaalkoht.

Maailma edetabelis õnnestus sakslannal parimal juhul ronida üheksandale reale, seda 2011. aasta oktoobris.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles