MMA võitleja Tõnissaar kaotas Venemaal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar (mustades pükstes).
Ott Tõnissaar (mustades pükstes). Foto: SCANPIX

Laupäeval Venemaal üritusel Lion’s Fights peamatši pidanud Eesti vabavõitleja Ott Tõnissaar (6 võitu, 1 kaotus) kaotas lahingu esimeses raundis käelukuga Vene tähele Sergei Goljajevile (20 võitu, 10 kaotust).

«Ettevalmistus oli väga hea nii füüsiliselt kui psühholoogiliselt,»

 Kommenteeris Tõnissaar. «Vahetasime püsti mõned löögid ning viisin ta üsna kiirelt maha. Olin oma maasvõitlusoskuses kindel ning liigse enesekindluse tõttu jätsin käe natuke lohakile. Vastane tegutses otsustavalt, jäin temast pool sammu maha ning sealt tuligi kaotus. Ma lihtsalt ei näinud seda lukku tulemas,» lisas Tõnissaar.

«Olen praegu mõnusal lainel ning vaatame, millised pakkumised uute matšide osas tulevad. Järgmiseks tippsündmuseks on muidugi Eesti esivõistlus Raju 9, mis toimub juba 14. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis ning kus on koos Eesti MMA koorekiht,» avas Tõnissaar tulevikuplaane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles