Legendaarse Serena Williamsi karjäär lõppes kümnete tuhandete fännide ees (1)

Christopher Krutto
Copy
Serena Williams lahkumas – tõenäoliselt viimast korda – Arthur Ashe'i nimeliselt tenniseväljakult.
Serena Williams lahkumas – tõenäoliselt viimast korda – Arthur Ashe'i nimeliselt tenniseväljakult. Foto: John Minchillo/AP/Scanpix

USA tenniselegend Serena Williams (WTA 605.) pidi USA lahtiste kolmandas ringis tunnistama austraallanna Alja Tomljanovici (WTA 46.) 7:5 6:7 (4-7) 6:1 paremust.

Ööl vastu tänast kohtus Williams kolmandas ringis Tomljanoviciga, aga kui eelmises ringis õnnestus ameeriklannal alistada maailma teine reket Anett Kontaveit, siis seekord pidi ta tunnistama vastase paremust.

Kohtumise lõpus päästis Williams veel viis matšpalli, kuid kuuenda osas oli ta jõetu. Pärast matši lõppu tõusid pea kõik Arthur Ashe’i väljaku tribüünidel olnud fännid püsti, et avaldada austust 23 suure slämmi turniiri võitnud Williamsile. Antud väljakule mahub pealt vaatama ametlikult 23 771 inimest.

Kui Williams fännidele hüvasti lehvitas, mängiti kõlaritest Tina Turneri hittlugu «Simply the Best» (lihtsalt parim - toim.).

«Ma tänan kõiki, kes siin on ja on minu kõrval kõik need aastad ja dekaadid olnud. Issand jumal, sõna otses mõttes dekaadid,» vahendab BBC Sport tema kohtumise järgseid lauseid.

«Aga see kõik algas minu vanematest. Ja nad väärivad kõike. Ma olen väga tänulik neile. Ja ei oleks Serenat, kui ei oleks [minu õde] Venust, nii et aitäh, Venus. Ta on ainuke põhus, miks Serena Williams eksisteeris,» jätkas 40-aastane tenniselegend.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles