Eesti alistanud Horvaatiale jäi võidust suhu mõru maik (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Horvaatia koondise peatreener Damir Mulaomerovic.
Horvaatia koondise peatreener Damir Mulaomerovic. Foto: Tairo Lutter

Eesti alistanud Horvaatia kindlustas korvpalli EMilt alagrupist edasipääsu, kuid tänane võit neile täielikku rahulolu ei pakkunud.

Horvaatial läks Eestiga raskeks, kuid tabelisse kirjutati siiski 73:70 võit. Et Kreeka oli oodatult parem Suurbritanniast, kindlustaski Horvaatia endale alagrupist edasipääsu. Viimases kahes voorus on Horvaatial mängida veel Itaalia ja Ukrainaga.

«Ütlesin juba varem, et meid ootab ees raske mäng,» lausus Horvaatia peatreener Damir Mulaomerović HRT-le. «Eesti on ebastandardne meeskond, kus kõik suudavad kolmest visata. Me pidime kõvasti vahetama, aga kiitus poistele. See ei olnud lihtne, sest panused olid suured. Meile on väga oluline, et matemaatiliselt Eesti meist enam mööduda ei saa. Nüüd on meil lihtsam viimastele mängudele vastu minna.»

Sellegipoolest ei saa Horvaatia olla rahul, sest paberil pidanuks nende ülekaal Eestis oluliselt suurem olema. «Me suudame palju enamat ja peamegi seda tegema. Peame olema objektiivsed ja tunnistama, et me ei mänginud hästi. Seda hoolimata sellest, et Eesti tegi meie vastu innuka partii. Turniiri järgmises faasis me niimoodi enam mängida ei saa,» lisas peatreener.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles