Lehtla ja Jurlova põrusid jälitussõidus, võitis Domratšova

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus

Ruhpoldingus toimuval laskesuusatamise MMil sõideti täna naiste 10 km jälitussõit. Kadri Lehtla teenis seitse trahviringi ja sai 53. koha (+7.19,3), Daria Jurlova kaotas liidritele ringiga ning võeti rajalt maha. Lehtla elas rajal üle ka kukkumise, kui venelanna Svetlana Sleptsova talle otsa sõitis.

Kulla võitis teisena rajale pääsenud valgevenelanna Darja Domraova (2 trahviringi, 29.39,6). Liidrina alustanud sakslanna Magdalena Neuner tuli hõbdeale (3, +25,1) ja venelanna Olga Viluhhina (1, +1.15,4) oli kolmas. Esikuuikusse mahtusid ka norralanna Tora Berger (3. +1.25,8), rootslanna Helena Ekholm (2,1. 28,3) ja prantslanna Marie Laure Brunet (2, 1.31,1).

Võistluse käik:

-

Start on antud!

 
 
-

Esimesena pääses rajale sakslanna Magdalena Neuner, 15 sekundit hiljem stardib valgevenelanna Darja Domraova ja 38 sekundi pärast ukrainlanna Vita Semerenko.

 
 
-

Ka Lehtla ja Jurlova on rajal.

 
 
-

1,2 km peal on liidrikohal endiselt Neuner, Domraova kaotab 9,1 ja Semerenko 42,5 sekundit.

 
 
-

Esimeses tiirus Neuner ja Domraova ei eksi, Semerenko teenib ühe trahvi. Kolmandaks tõuseb pärast laskmist prantslanna Marie Laure Brunet.

 
 
-

Lehtla ja Jurlova peavad kahele trahviringile minema.

 
 
-

3,2 km peal on esikohal jätkuvalt Neuner, Domraova jääb maha 10,2 ja Brunet 53,7 sekundit.

 
 
-

Teises lasketiirus peavad trahviringile minema nii Neuner kui Domraova, Brunet pääseb trahvita. Seis pärast teist tiiru: Neuner, Domraova (+12,0) ja Brunet (+36,0).

 
 
-

Lehtla ja Jurlova pääsesid teisest tiirust puhtalt ja asuvad vastavalt 50. ja 55. kohal.

 
 
-

Kolmandas lasketiirus Neuner ei eksi, Domraova teenib ühe trahvi (+33,7) ja Brunet samuti ühe (+1.09,4).

 
 
-

Lehtla pidi minema kahele trahviringile ja langes 52. kohale, Jurlova teenis samuti kaks trahvi ja on 56.

 
 
-

Neljandas tiirus tõuseb liidriks puhtalt lasknud Domraova, Neuner teenib kaks trahviringi ja kaotab 13 sekundit. Kolmandaks kerkib samuti puhtalt lasknud venelanna Olga Viluhhina (+57,5). Brunet teenib ühe trahvi ja kaotab 1.13,0.

 
 
-

Lehtla teenib neljandas tiirus kolm trahvi ja Jurlova kaotab liidritele juba ringiga.

 
 
-

Esimesena ületab lõpujoone ja võidab MM-kulla Darja Domraova! Hõbe kuulub sakslanna Magdalena Neunerile ja pronks venelanna Olga Viluhhinale.

 
 
-

Kadri Lehtla sai 53. koha, Daria Jurlova kaotas võitjale ringiga.

 
 
-

Võistlus on lõppenud!

 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles