Kerr Kriisa: kui praegu koputaks mõni NBA klubi mu uksele, siis loobuksin sellest pakkumisest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise üks säravamaid tegijaid on sel suvel olnud Kerr Kriisa, kes jäänud silma ka mitmetele välismaalastele. 21-aastane mängujuht andis selgelt mõista, et hetkel ta profikorvpallist ei unista ning soovib karjääri jätkata USA üliõpilasliigas.

Pärast kolmandat kaotusmängu EM-finaalturniiril andis Kriisa intervjuu ka portaalile BasketNews, kes uuris eestlase tegemiste kohta laiemalt. Pole kahtlustki, et sel suvel näidatud mängudega on ta kasvatanud huvi mitmes välisklubis, ent nende poole noor mängumees hetkel ei vaata.

«Praegu võtan ühe päeva korraga ja liiga palju homsele ei mõtle. Soovin hetkel Eesti koondisega paremaks saada, kuna oleme kaks mängu järjest napilt kaotanud,» vastas Kriisa ning lisas seejärel, et tema personaalne karjäär jätkub tuleval aastal kindlasti USA-s.

«Arizonas jätkan mängimist. Ma veel ei tea, mitu aastat, ent seda jõuab vaadata. Mulle meeldib sealne keskkond ja treenerid. Tegelikult armastan sealseid treenereid.»

Kriisa lisas seejärel, et hetkel ei kavatse ta kuskile Arizonast lahkuda. «Kui praegu koputaks mõni NBA klubi mulle uksele, siis loobuksin sellest pakkumisest. Olen lojaalne enda meeskonnale ja treeneritele. Nad usuvad minusse ja seetõttu on lojaalsus väga oluline,» lausus Kriisa, kes ei kinnitanud, kas plaanib järgmisel suvel end NBA drafti ka kirja panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles