BLOGI Meistrite liiga: PSG alistas õhtu põnevusmängus Juventuse, Haaland jätkab uskumatut hoogu

Christopher Krutto
Copy
Erling Haaland.
Erling Haaland. Foto: JULIO MUNOZ/EPA/Scanpix

Täna lükati taas pall mängu jalgpalli Meistrite liigas. Kohe esimesel mängupäeval kohtusid omavahel Pariisi Saint-Germain ja Torino Juventus. PSG jäi peale 2:0. Postimees vahendas kõiki kaheksat mängu tekstipõhises otseblogiga.

E-alagrupp:

E-alagrupis sündis õhtu suurim üllatus, kui Zagrebi Dinamo murdis kodus 1:0 maha Londoni Chelsea. Võiduvärava lõi 13. minutil Mislav Oršić.

Grupi teises mängus kohtusid Salzburgi Red Bull ja AC Milan. Ka seal sündis väike üllatus, sest austerlased suutsid valitseva Itaalia meistriga teha 1:1 viigi. Kusjuures Noah Okafori 28. minuti tabamusest mindi veel kohutmist juhtima, kuid lõpuks suutis belglane Alexis Saelemaekers 40. minutil seisu viigistada.

Standings provided by SofaScore LiveScore

F-alagrupp:

F-alagrupis alustas tiitlikaitsja Madridi Real võõrsil kindla võiduga Glasgow Celticu üle. Esimene värav pidi ennast küll ootama 56. minutini, kui täpne oli Vinicius Junior, kuid siis saadi püss paukuma. 60. minutil lisas Luka Modrić teise ja 77. minutil Eden Hazard juba kolmanda. Tõsi, ründetäht Karim Benzema vigastas ennast avapoolajal ja pidi platsilt lahkuma.

Teises kohtumises noppis magusa võidu Donetski Šahtar, kes alistas võõrsil 4:1 Leipzigi RB. Kohtumist mindi juhtima juba 16. minutil, kui Marjan Šved kasutas ära väravavahi Peter Gulacsi tobeda eksimuse.

57. minutil Mohamed Simakan küll viigistas, kuid juba minut hiljem lõi Šved teise ja viis ukrainlased uuesti juhtima. 76. minutil lõi Mõhhailo Mudrõk juba Šahtari kolmanda ning 85. minutil vormistas Lassina Traore lõppseisuks 4:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

G-alagrupp:

G-alagrupis alustasid mõlemad favoriidid kindla võiduga. Kodus mänginud Dortmundi Borussia tegi puhta töö FC Kopenhaageniga. Kodumeeskond läks 35. minutil Marco Reusi väravast juhtima ning 42. minutil suurendas Raphael Guerreiro nende eduseisu. Lõppseisu vormistas 83. minutil Jude Bellingham, kes lõi tabloole seisuks 3:0.

Kopenhaageni mängijad arvasid, et said ühe tagasi löödud, kui Rasmus Falk Jensen 89. minutil võrku sahistas, kuid VAR tühistas selle tabamuse.

Manchester City sõitis külla Sevillale ning naaseb sealt 4:0 võiduga. Juhtima mindi juba 20. minutil, kui skoori tegi ei keegi muu kui Erling Braut Haaland. 58. minutil lõi Phil Foden City teise, 67. minutil Haaland kolmanda ja kohtumise teisel üleminutil Ruben Dias neljanda värava.

Standings provided by SofaScore LiveScore

H-alagrupp:

H-alagrupis peeti õhtu kõige põnevam vastasseis, kui omavahel kohtusid Pariisi Saint-Germain ja Torino Juventus. Mängu täheks tõusis PSG ründaja Kylian Mbappe, kes avas skoori juba 5. minutil. 22. minutil suurendas ta PSG edu juba kaheväravaliseks.

53. minutil lõi Weston McKennie külaliste eest ühe tagasi, kuid enamaks Juventuse mängijad seekord suutelised ei olnud.

Ühtlasi mängiti H-alagrupis ka õhtu kõige vähemglamuursem mäng, kui omavahel kohtusid Lissaboni Benfica ja Tel Avivi Maccabi. Selles kohtumises jäi Benfica tänu Rafa Silva ja Alejandro Grimaldo väravatele 2:0 peale.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Enne mänge:

Pikalt oodatud jalgpalli Meistrite liiga on puhkuselt tagasi ning algab kohe tõelise maiuspalaga. Esimesel päeval lähevad vastamisi H-alagrupi kaks soosikut - PSG ja Juventus. Prantsusmaal pannakse selles kohtumises pall mängu kell 22.

Kell 19.45 pannakse pallid mängu aga kahes kohtumises. Horvaatia tippklubi Zagrebi Dinamo võõrustab Londoni Chelseat ja Dortmundi Borussiale sõidab Saksamaale külla Taani suurklubi FC Kopenhaagen.

Hilisõhtustes lahingutes lähevad veel vastamisi Benfica - Haifa Maccabi, Glasgow Celtc - Madridi Real, RB Leipzig - Donetski Šahtar, Salzburg - AC Milan ja Sevilla - Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles