Tänak on Kreeka ralli eel lootusrikas: teame, et oleme tugevad

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Hyundai rallitiimi piloot Ott Tänak on leidnud hea hoo ning võitnud viimased kaks rallit. Nüüd loodab eestlane, et suudab ka Kreekas teha tugeva esituse.

Tänak võitis kõigepealt Soome MM-ralli ning suutis siis triumfeerida ka Belgias. Lisaks neile kahele võidule tõusis ta poodiumi kõrgeimale astmele ka juuni alguses sõidetud Sardiinia rallil.

«Akropolise ralli on võrratu võistlus. Teed on natuke kitsamad ja ei ole enam nii karmid kui varem,» seletas Tänak Rallit.fi-le antud intervjuus.

«Eelmisel aastal ei olnud ilm see, mida ootasime, sest oli märg ja vihmane. Eks ole näha, mis seekord meile varuks on,» lisas ta.

Tänaku sõnul on tunne pärast Ieperi ralli võitu hea. «Jõudsime eelmisel aastal Kreekas poodiumile, nii et loomulikult loodame, et suudame seekord sama teha. Ei ole lihtne asfaldilt rabedale kruusale minna, aga teame, et oleme kindlasti tugevad,» sõnas mullu Kalle Rovanperä järel teisena lõpetanud eestlane.

MM-sarjas hoiab Tänak 131 punktiga Rovanperä järel teist kohta, kuid soomlane on temast 74 silmaga ees ja on keeruline näha, kuidas meie mees võiks teda tiitliheitluses edestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles