Tunnustatud ralliportaal: oleks tohutu šokk, kui Tänak ei võitleks Kreekas võidu nimel (1)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport

Autoralli MM-sari jätkub juba neljapäeval Kreeka etapiga, millele Ott Tänak ja Martin Järveoja lähevad vastu punktitabeli teiselt kohalt. Viimased kaks rallit Belgias ja Soomes võitnud eestlased on favoriidid ka Akropolises, kirjutas ralliportaal DirtFish.

«Vaielda pole mõtet, Tänak on praegu kõige paremas vormis sõitja. Kaks võitu järjest ja viimaselt viiel rallilt kolm esikohta – keegi ei sõida praegu paremini, eriti autoga, mis pole Toyotaga päris samal tasemel,» kirjutas DirtFish on ralli eelvaates. Õhku jäi ainult küsimus: kui kaua suudab Tänak seda vormi jätkata?

«Pole kahtlust, et Rovanperä osutab talle Akropolises vastupanu, kuid rallile vastu minnes tuleks Hyundai sõitja vastu panustades olla ettevaatlik, eriti arvestades tema viimaseid etteasteid.

Pole kindel, et võit taas temale kukub, kuid oleks tohutu šokk, kui Tänak ei võitleks võidu nimel kuni pühapäevaste viimaste katseteni,» lisas portaal.

MM-sarja kümnes etapp algab neljapäeva hommikul sõidetava 3,62 km testikatsega, kl 20 antakse start olümpiastaadionil toimuvale 1,95 km publikukatsele. Esimesel täispikal võistluspäeval ehk reedel on kavas kuus katset, kogupikkusega 109 km.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles