Jalgpallureid Venemaale aitav endine Eesti koondislane: meie kedagi ei survesta, aga neid ootab seal suur palk (6)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andrei Stepanov (vasakul) ja Jevgeni Novikov (paremal) aitavad Venemaale mitmeid mängumehi ja see pole ka muutunud pärast Ukraina sõda.
Andrei Stepanov (vasakul) ja Jevgeni Novikov (paremal) aitavad Venemaale mitmeid mängumehi ja see pole ka muutunud pärast Ukraina sõda. Foto: Facebook/NESTA SPORT GROUP

Venemaa sõjaline sissetung Ukrainasse on väga palju mõjutanud maailma sporti. Sellest pole puutumata jäänud ka Venemaa jalgpall, mis jäi ilma mitmest tuntud välismängijast. Siiski leidub mehi, kes soovivad end Venemaaga siduda ja sellel teel aitavad jalgpallureid ka endised Eesti koondislased Andrei Stepanov ja Jevgeni Novikov.

Endised Eesti koondislased omavad jalgpalliagentuuri NESTA Sport Group, mis on aastaid tegelenud ka Venemaa jalgpallituruga. Nende kaasabil on endale meie idanaabrite juures tööd leidnud kümned mängijad ning viimane neist oli 12-kordne Norra koondislane Mathias Normann. Viimase üleminek tekitas aga palju meelehärmi norralaste seas ning Normann visati ka koondisest välja.

Kuidas on aga reaalselt lood Venemaa jalgpalliturul? Kas mängijaid on sinna pärast Ukraina sõda ka raskem meelitada? Seda selgitas Postimehele just Andrei Stepanov.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles