Chelsea järjekordne viga läks maksma 60 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunis Londoni Chelsea peatreeneriks saanud Andre Villas-Boas liikus Venemaale.
Juunis Londoni Chelsea peatreeneriks saanud Andre Villas-Boas liikus Venemaale. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi vabastas eile ametist senise peatreeneri Andre Villas-Boase. Hooaja alguses peatreeneriks palgatud portugallase peale kulu(s)b Chelseal suurusjärgus 60 miljonit eurot.

Esmalt maksis Chelsea eelmisel suvel 16 miljonit eurot FC Portole kompensatsiooni, et Villas-Boas endale saada. Enne seda oli Londoni klubi kulutanud 12 miljonit eurot, et vabaneda eelmisest juhendajast Carlo Ancelottist, kirjutab The Sun.

Chelsea ridades oli Villas-Boas ametis 36 nädalat ning selle ajaga pistis ta taskusse 4,2 miljonit eurot ning klubi omanikule Roman Abramovitšile läheb portugallase vallandamine maksma veel 13 miljonit eurot.

Arvestades seda, et Chelsea asub nüüd otsima kaheksa aasta jooksul kaheksandat superstaarist peatreenerit, siis uue mehe palkamiseks kuluv summa viibki Villas-Boase peale tehtud ebaõnnestunud panuse kogumaksumuseks umbes 60 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles