F1-sõitja sattus pärast operatsiooni tekkinud komplikatsioonide tõttu intensiivravisse

Karl Mihkel Eller
Copy
Alex Albon.
Alex Albon. Foto: Christian Bruna/EPA/Scanpix

Williamsi F1 meeskonna sõitja Alex Albon pidi eelmisel nädalavahetusel vahele jätma Itaalia Grand Prix', sest pidi minema pimesooleoperatsioonile. Pärast operatsiooni tekkis tal hingamispuudulikkus ning teda raviti nädalavahetusel intensiivravis.

26-aastasele Tai-Briti päritolu sõitjale tehti laupäeval operatsioon, kuid tal tekkisid seejärel komplikatsioonid ning ta oli sunnitud kasutama hingamisaparaati.

Albon pääses intentsiivarvist pühapäeval ning taastus Monza haiglas. Meeskonna teatel lubati ta teisipäeva õhtul kodusele ravile. Albonit asendas pühapäevasel Itaalia GP-l varusõitja Nyck de Vries, kes sai oma F1 debüüdil üheksanda koha.

«Pärast seda, kui Alex Albonil diagnoositi laupäeva hommikul pimesoolepõletik, viidi ta haiglasse. Laupäeva lõuna ajal tehti talle edukas operatsioon. Pärast operatsiooni tabasid Alexit ootamatud operatsioonijärgsed tüsistused. Viimased viisid hingamispuudulikkuseni, mis on väga harva esinev tüsistus. Ta viidi hingamisaparaadi alla ja viidi üle intensiivravisse,» selgitas meeskonda teates.

Williams ütles, et Albon keskendub täielikule taastumisele, et alustada ettevalmistusi 30. septembril toimuvaks Singapuri GP-ks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles