Eksnaine pettis jalgpalli maailmameistrit ja tegi tema seifi tühjaks (1)

Postimees Sport
Copy
Francesco Totti ja Ilary Blasi.
Francesco Totti ja Ilary Blasi. Foto: Federico Proietti /Sync/A/SIPA/Scanpix

Juulis teatasid endine jalgpallistaar Francesco Totti ja tema naine Ilary Blasi 20 aastat kestnud suhte lõppemisest. Itaalia unistuste paariks peetud kooselu lõppemine läks aga inetuks, sest Totti süüdistab naist petmises ja tema tagant varastamises.

«Kui mitmed inimesed, keda ma usaldan, hoiatasid mind, hakkasin kahtlustama. Kannatasin nagu koer,» kirjeldas Totti olukorda, kui kahtlustas, et Blasi petab teda kellegagi. Naine jäi alatasa kauemaks Milanosse ja jõudis vähem Rooma, rääkis ta Corriere della Serale.

45-aastase mehe sõnul hakkas abielu tõrkuma 2016. aastal, kui tema karjäär oli lõpusrigel. «See oli minu eelviimane aasta jalgpallurina. Loobumine pole lihtne. See on natuke nagu surm,» kirjeldas Totti, kelle sõnul läks suhe lõplikult käest aasta tagasi.

«Mu isa suri koroonasse. Siis sain ka ise koroona ja see oli ikka raske. Olin 25 päeva kodus lukus, äärepealt oleksin haiglasse sattunud. Mu naine seevastu polnud kohal, kui ma teda kõige rohkem vajasin,» pihtis Totti.

Tagatipuks röövisid Tottit tema endine kallim ja viimase isa. Ilary Blasi isa tühjendas Totti seifi ja võttis kaasa kallid kellad. Pärast intervjuu ilmumist on 41-aastast naist sotsiaalmeedias tabanud vihalaviin. «Kogu selle rahaga, mis teil on, varastate oma mehe Rolexi – kui haletsusväärne!» kirjutas üks kasutaja Instagramis.

Paaril on kolm ühist last, 16-aastane Cristian, 15-aastane Chanel ja kuueaastane Isabel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles