MMi pronksinaine Epp Mäe kaotatud poolfinaalist: ärkasin öösel üles ja olin enda peale pahane

Ville Arike
, reporter
Copy
Naistemaadluse kehakaalu kuni 76 kg pjedestaal MMil: hõbeda saanud Samar Amer Ibrahim Hamza (Egiptus, vasakult), kullanaine Yasemin Adar (Türgi) ning pronksivõitjad Epp Mäe ja Yuka Kagami (Jaapan).
Naistemaadluse kehakaalu kuni 76 kg pjedestaal MMil: hõbeda saanud Samar Amer Ibrahim Hamza (Egiptus, vasakult), kullanaine Yasemin Adar (Türgi) ning pronksivõitjad Epp Mäe ja Yuka Kagami (Jaapan). Foto: Andrej Cukic/Epa/Scanpix

Eesti parim maadleja Epp Mäe tõusis MMil taas poodiumile, vahetades mulluse hõbeda pronksi vastu. Belgradis peetaval võistlusel alistas ta kolmanda koha matšis kanadalanna Justina Renay Di Stasio.

«Rõõmustab see, et võitsin järjekordse tiitlivõistluste medali. Kuid mul on kahju, et poolfinaali kaotasin. Tegin taktikalise eksimuse, mis maksis finaalikoha. Kaotatud poolfinaal, võidetud pronks,» võttis Mäe oma tunded kokku tunnike pärast autasustamist.

Mullu oli Mäe jõudnud kahel suurvõistlusel finaali ning krooniti Euroopa meistriks. Sellest madalamad tulemused teda enam ei rahulda. «Läinud ööl ärkasin üles ja endiselt olin enda peale pahane – pärast kaotatud matši ikka olen. Eile olin pigem mossis. Samas – mida vanemaks saad, seda paremini oskad sellest üle saada. Kui nüüd täna sain teada oma pronksimatši vastase, tuli kaotatud poolfinaali mõte peast tõrjuda ja keskenduda uueks matšiks,» ütles karjääri seitsmenda tiitlivõistluste medali võitnud Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles