Eesti mehed pole MMil võidurõõmu tundnud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Helary Mägisalu.
Helary Mägisalu. Foto: United World Wrestling

Kui Epp Mäe võitis eile Serbias toimuvatel maadluse maailmameistrivõistlustel pronksmedali, siis ülejäänud eestlastel pole õnnestunud võidurõõmu tunda.

Lisaks Epp Mäele kuuluvad Eesti koondisesse kreeka-rooma maadluses kaasa tegevad Helary Mägisalu ja Ranet Kaljola ning veel ka vabamaadlejad Aimar Andruse ja Erik Reinbok.

Neist Mägisalu, Kaljola ja Reinbok on juba võistlemise lõpetanud. Kahjuks ei suutnud ükski neist MMil võitu teenida ning tiitlivõistlus lõppes ühe matšiga.

Kaljola pääses viienda asetusega kehakaalus kuni 82 kg otse teise ringi, ent seal tuli tunnistada ungarlase Tamas Levaiga 7:0 paremust. Ungari maadleja ei suutnud aga finaali end murda ning seetõttu lõppes ka Kaljola võistlus.

Sarnane saatus ootas ees ka Mägisalu ja Reinboki. Mägisalu kaotas kuni 60 kg meeste seas avaringis 1:4 Poola maadlejale Michal Traczile ning Reinbok jäi skooriga 2:5 alla aserile Ašraf Aširovile.

Eesti meeste au on võimalik homme päästa Aimar Andrusel, kes läheb võitlustulle kaaluklassis kuni 74 kg. Talle seisab avaringis vastu hiinlane Menghejigan Menghejigan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles