Madridi Reali väravavahi modellist kihlatu käis ajateenistuses: mõtlesin, et suren

Postimees Sport
Copy
Mishel Gerzig (vasakul) ja Thibaut Courtois Madridi Reali jalgpallitreeningul.
Mishel Gerzig (vasakul) ja Thibaut Courtois Madridi Reali jalgpallitreeningul. Foto: MOLLY DARLINGTON/Reuters/Scanpix

Madridi Reali väravavahi Thibaut Courtois’ kihlatu, Iisraeli modell Mishel Gerzig pidi läbima ajateenistuse. Nüüd meenutas ta intervjuus, et sõjaväeline väljaõpe mõjutas ta elu ning ta kartis, et saab südameataki ja sureb.

25-aastane Gerzig ja viis aastast vanem Courtois on olnud suhtes enam kui aasta. Juunis teatas Reali ja Belgia koondise väravavaht, et tegi naisele abieluettepaneku. Modell läbis Iisraelis meestele ja naistele kohustusliku ajateenistuse.

Gerzig teenis mereväe otsingu- ja päästelaeval. Sõjaväes viibimine jättis tema füüsilisele ja vaimsele tervisele tugeva jälje. «20-aastaselt algasid mul ärevushood. Läbisin ajateenistuse suure pühendumusega. See on vaimselt ja füüsiliselt väga intensiivne töö,» ütles modell Iisraeli ajakirjale Menta.

Pärast ajateenistus naasis ta modellitöö juurde, kuid kord tööle kõndides tabas teda tugev ärevushoog. «Ma ei teadnud, mis minuga toimub. Mul oli raske hingata. Kogu mu keha tundus tuim, pulss kiirenes ja silme eest läks mustaks. Mõtlesin, et suren, et saan infarkti,» paljastas modell.

Pärast seda juhtumit hakkas ta abi otsima ja tal õnnestus probleemile lahendus leida. «Olen avastanud, et hingamine aitab mind tõesti ja vähendab krampe. Õppisin ka endaga peegli ees rääkima ja ütlema endale sõnu, mis mind tugevdasid,» ütles Gerzig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles