Ussõki järgmiseks vastaseks võib tulla Soome vägilane

Karl Mihkel Eller
Copy
Oleksandr Ussõk.
Oleksandr Ussõk. Foto: Pavlo Bahmut/Ukrinform/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ukraina poksija Oleksandr Ussõk on raskekaalu WBA, WBO ja IBFi tiitlivööde omanik ning naaseb ringi järgmise aasta alguses. Tema vastaseks tuleb ameeriklase Deontay Wilderi ja soomlase Robert Heleniuse matši võitja.

Pärast seda, kui Tyson Fury ja Anthony Joshua leppisid kokku, et lähevad vastamisi selle aasta detsembris, oli selge, et Ussõki ja Fury vastasseis ei toimu nii pea. Ukrainlane hakkas endale otsima uut vastast. Tema mänedžer Egis Kilmas tutvustas Ussõki plaane ringtv.com’ile.

«Me ei hakka Furyt taga ajama. Ussõk on raskekaalu maailmameister ja vaadake, milliseid lauseid on Fury viimastel kuudel pildunud. Nüüd läheb ta vastamisis Joshuaga, pole aimugi, mis võib järgmiseks juhtuda,» ütles Klimas.

Lisaks kinnitas ta, et Ussõk kohtub 2023. aasta alguses Wilderi ja Heleniuse vahelise võitluse võitjaga. Ussõk tahaks vastaseks Wilderit, kuid on valmis võitlema sellega, kes vastasseisu võidab.

Ussõki esindaja märkis, et ukrainlane tuleb isiklikult Wilderi ja Heleniuse võitlust 15. oktoobril Brooklynis vaatama. Seejärel avab Ukraina poksija Los Angeleses Oleksandr Ussõki fondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles