Vahetusest sekkunud jalgpallitäht tegi 13 minutiga kübaratriki

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tottenham Hotspuri tähtmängija Son Heung-min.
Tottenham Hotspuri tähtmängija Son Heung-min. Foto: Nigel Keene via www.imago-images.de/imago images/Pro Sports Images/SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas teenis Tottenham Hotspur magusa võidu, kui koduväljakul oldi 6:2 üle Leicesterist. Võidus mängis suurt rolli vahetusest sekkunud Son Heung-min.

Tottenham on tänavust hooaega Inglismaa kõrgliigas alustanud suurepäraselt ning pärast kuut vooru jagati Manchester Cityga liidrikohta. Sarnaselt valitseva meistriga suutsid nad mõlemad kaheksandal mängupäeval võidurõõmu tunda.

Londoni klubi pidi eile võidu nimel väga palju pingutama. Pärast avapoolaega oli seis Leicesteri vastu 2:2 ning initsiatiiv oli läinud just külalistele, kes 41. minutil viigiväravani jõudsid.

Teisel poolajal algas aga tõeline Soni pidu. Lõuna-Korea tähtmängija sekkus mängu 59. minutil, kui tablool oli 3:2 eduseis. Son kindlustas aga täielikult selle, et Tottenham kohtumisest kolme punktiga lahkuks. 73. minutil enda esimese värava löönud Son virutas järgneva 13 minuti jooksul veel kaks tabamust ning ta lõi enda hooaja esimese kübaratriki.

Seejuures polnud Spursi rivistuses ükski mängija varem vahetusest sekkununa suutnud ühes mängus kolme väravat lüüa.

Tottenham kerkis nõnda pärast kaheksandat mänguvooru Cityga taas tabelitippu. Mõlemal on koos seitsme kohtumisega 17 punkti, ent City püsib esikohal tänu paremale väravatevahele.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles