Schumacheri koht kuninglikus vormelisarjas on sattunud tõsisesse ohtu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: James Gasperotti/ZUMA Press Wire/Scanpix

Teist hooaega F1s sõitev Mick Schumacherit ähvardab oht, et pärast tänavust aastat jääb ta kuninglikus sarjas sõitjakohata.

Schumacher on enda karjääri kaks esimest hooaega sõitnud Haasi meeskonnas, ent tulemused pole olnud just kõige paremad. Tänavu jääb sõita veel kuus etappi ning pärast seda on tema leping Haasiga lõppenud. Haasi pealik Günter Steiner kinnitas, et sakslasega ei kiirustata lepingut pikendama ning kaalutakse erinevaid võimalusi.

Sel hooajal on Schumacher endiselt esinenud tagasihoidlikult. Kui eelmisel aastal jäi tal punktikoht saavutamata, siis tänavu on sakslasel kirjas 12 silma. Sellega paikneb ta punktitabelis alles 15. kohal ning jääb alla ka meeskonnakaaslasele Kevin Magnussenile.

«Me pole viimase sõitjakoha osas midagi otsustanud. Peame mõtlema sellele, mis oleks meie meeskonna jaoks kõige parem. Kui aus olla, siis ma ei tea, kas Mick jätkab meiega või mitte. Ta on teinud head sõidud Kanadas, Suurbritannias ja Austrias. Samas jääb tal stabiilsusest puudu ja ta peab tugevate sõitudega enda koha eest võitlema,» lausus Steiner.

Haasi tiimipealik kinnitas, et praegu vaadatakse sõitjateturul ringi. Suurimaks soosikuks peetakse Nico Hülkenbergi, kes sõitis viimati F1s 2019. aastal, mil ta esindas Renault' meeskonda. Samuti on võimalik Daniel Ricciardo või Antonio Giovinazzi liitumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles