FOTOD ⟩ Kimi Räikköneni poeg võitis esimese karika

Postimees Sport
Copy
Kimi Räikkönen, tema ees on poeg Robin ja 5-aastane tütar Rianna Angelia Milana.
Kimi Räikkönen, tema ees on poeg Robin ja 5-aastane tütar Rianna Angelia Milana. Foto: Chris Graythen/Getty Images/AFP/Scanpix

Vormel 1 maailmameistri Kimi Räikköneni poeg Robin käib mootorispordis isa jälgedes, sest 7-aastane soomlane osales nädalavahetusel oma esimesel kardivõistlusel. Muidugi elasid talle raja ääres kaasa ka isa Kimi ja ema Minttu.

«Esimene võistlus paljudest. Ema ja isa on su üle rohkem kui uhked, äss,» kirjutas Minttu Räikkönen Instagramis.

Millise koha Robin kardivõistlusel sai, see jääb esialgu saladuseks. Fotoseerias on aga näha, kuidas Robin sammub poodiumi poole, et karikas kätte saada, vahendas Iltalehti.

Pea veerand miljonit meeldimist saanud postituse kommentaarium täitus õnnesoovidega. «Braavo Robin!» teatas Ferrari F1 tiimi reservsõitja Antonio Giovinazzi, kes oli eelmisel aastal Alfa Romeos Räikköneni tiimikaaslane.

Legendaarne Hollandi võidusõitja Tom Coronel ennustas, et Robin Räikkönen liitub kümne aasta pärast kuningliku sarjaga. «2032. aastal on uus Räikkönen on F1-s,» kirjutas Coronel.

42-aastane Räikkönen lõpetas F1-karjääri eelmisel aastal. Alates 2001. aastast vormel 1 sarjas sõitnud Jäämees osales kokku 349 etapil, võites neist 21. Ainsa MM-tiitli võitis ta Ferrari ridades 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles