Miks hurjutas suusastaar Johaug jalgpalliäss Haalandit?

Postimees Sport
Copy
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Neljakordne olümpiavõitja Therese Johaug võttis sõna ning hurjutas Norra jalgpallurit Erling Haalandi, kes on viimasel ajal püüdnud meediat vältida. Murdmaasuusataja oli otsekohene ja ütles, et Haaland peab küsimustele vastama, hoolimata sellest, kas tal on hea või halb aeg.

22-aastane Haaland liitus alanud hooajal Manchester Cityga ning ta on tõusnud üheks maailma kõige nõutumaks jalgpalluriks. Meediaga suhtlemist Haaland aga väldib. Ta küll külastab pärast mängu mixed-zone’i, kus ajakirjanikel on võimalus sportlastega suhelda, kuid kõnnib neist lihtsalt mööda.

Kuigi ajakirjandus on Haalandit selle eest kritiseerinud, siis on mõned asunud ka tema kaitsele. Ootamatult võttis sel teemal sõna Johaug, kes arvas, et jalgpallur peaks igal juhul meediaga suhtlema.

«Ma arvan, et ta peab mixed-zone’is olema. Pole vahet, kas tal läks hästi või halvasti. Meedia on oluline, et jõuda inimesteni, kes sporti jälgivad. Kui pole ajakirjandust, kes sporti kajastaks, siis langeks ka huvi,» ütles Johaug Dagbladetile.

Haaland on Premier League’i alustanud rekordiliselt, kui on kümne mänguga löönud 14 väravat. Ühtlasi valiti ta Inglismaa kõrgliiga kuu parimaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles