FOTOD ⟩ Müncheni Bayern suundus kriisikoosolekult õlleklaaside taha

Karl Mihkel Eller
Copy
Müncheni Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidžić (vasakul), peatreener Julian Nagelsmann (vasakult teine) ja klubi tegevjuht Oliver Kahn (paremal) pühapäeval Oktoberfestil.
Müncheni Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidžić (vasakul), peatreener Julian Nagelsmann (vasakult teine) ja klubi tegevjuht Oliver Kahn (paremal) pühapäeval Oktoberfestil. Foto: IMAGO/MIS/Scanpix

Saksamaa suurklubi Müncheni Bayern on teinud viletsama hooaja alguse, kuid hoolimata sellest tuli jalgpalluritel osaleda Oktoberfesti pidustustel. Õlleklaase tõstnud staaride näod olid aga mornid, vahetult peeti peatreener Julian Nagelsmanni juhtimisel kriisikoosolek.

Bayern on Bundesligas alles neljandal kohal, mis tähistab nende kõige nõrgemat hooaja algust viimase 20 aasta jooksul. Valitsev meister on viimases neljas kohtumises jäänud võiduta. Veelgi mustema pöörde võttis kurss laupäeval, kui Bayern kaotas 0:1 Ausburgile, Ragnar Kalvani endisele koduklubile.

Kogu Bayerni meeskond külastas koos peredega pühapäeval Oktoberfesti. Tegemist oli esindusliku üritusega ning palluritel laskus kohustus üritusel viibida, sest klubi sponsorite hulgas on ka üks Saksa suur õllebränd.

Nagelsmann oli Oktoberfestidel tõsine, teatud andmetel proovis ta viimase hetkeni üritusel osalemisest pääseda. Ka pildid annavad edasi tõsist atmosfääri. Hapus tujus oli ka tähtmängija Thomas Müller.

«Ma tahaksin, et Oktoberfest oleks Oktoberfest. Muidugi läheme sinna, aga oleksime pidanud võitma. Oleksime tahtnud 10:2 võita, aga kaotasime 0:1. See ei olnud lihtsalt halb õnn. Me peaksime mõtlema headele asjadele,» ütles Müller BR24-le.

Saksa ajalehe Bild andmetel pidas Nagelsmann vahetult enne Oktoberfesti meeskonnaga kriisikoosoleku. 35-aastane peatreener saabus pühapäeval staadionile kell kaheksa hommikul, mängijad tulid kohale tund hiljem.

Nagelsmann soovis mängijatega enne eelseisvat koondisepausi võimalikult palju rääkida. «Poisid peavad rohkem keskenduma ja tahtma mänge võita. Viimasest neljast mängust kolm punkti saada, sellest ei piisa. Peame võitma,» rõhutas Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidžić.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles