Esapekka Lappi: tunnen, et peaksin Toyotas jätkama

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Täna sai selgeks, et Toyota rallimeeskonna sõitja Esapekka Lappi jaoks on hooaeg lõppenud. Soomlane ise tunneb, et on teinud piisavalt, et teenida leping ka järgmiseks hooajaks.

Toyota teatas, et sel hooajal Lappiga autot jaganud Sebastien Ogier osaleb hooaja viimasel kolmel etapil, mistõttu võib Lappis sättida enda puhkuse lainele.

27-aastane soomlane kihutas tänavu seitsmel MM-rallil, saavutades kolm kolmandat kohta. Poodiumile jõudis ta Rootsis, Soomes ja Belgias. Küll aga pole selge, mis Lappist edasi saab, sest uut lepingut ta allkirjastanud pole.

«Olen viimastel rallidel teinud kõik, mida vaja, et oma koht alles hoida. Mind palgati, et tuua meeskonnale punkte ning olen sellega hakkama saanud. Kui asja sellise pilgu alt vaadata, siis arvan, et võiksime jätkata,» lausus Lappi.

Soomlane tunnistas, et ihaldanuks sõita rohkem kui seitse etappi. «Oleksin tahtnud ka rohkem testida, kuid olukord on selline. Teadsin seda, kui olin nõus liituma osalise programmiga. Tunnen, et regulaarselt sõites minu kiirus kasvab, kuid nüüd on mul puhkus. Kahju, et Uus-Meremaalt eemale jään,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles