Meistriliiga uustulnuk Keila sai paika järgmise leegionärist pusletüki

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Richard Laku.
Richard Laku. Foto: Facebook @Keila KK esindusmeeskond

Tänavuseks hooajaks korvpalli meistriliigasse tõusnud Keila KK andis ühismeedias teada, et on pärast kolmenädalast katseaega löönud käed 25-aastase ameeriklase Richard Lakuga. 

Senise karjääri jooksul vaid USAs pallinud mängumees loodab uues riigis kiirelt mängu sisse elada, millega annaks panuse meeskonna õiges suunas edasiviimiseks. «Seda kaitses, lauavõitluses ja skoori tehes,» märkis 206 cm pikkune Laku klubi pressiteenistustele.

«Richard pole varem Euroopa korvpalliga kokku puutunud ning kindlasti võtab tal kohanemine veidike aega. Samas on tegemist väga tööka ja pühendunud korvpalluriga, kes on tavaliselt kohal tund enne trenni algust, et tegeleda oma tehnika lihvimisega. Seega võib temalt oodata hooaja jooksul korralikku arengut,» lisas omalt poolt klubi peatreener Peep Pahv.

Varem on Keila klubi välja hõisanud üheksa nime: Conrad Sengbusch, Ivan Mihhijev (Ukraina), Margus Pahv, Roland Tamkivi, Matej Radunic (Horvaatia), Kevin Sepik, Sten Saaremäel, Kaido Saks, ja Marcis Vitols (Läti).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles