Vigastus jätab Ukraina tipptennisisti Tallinna WTA turniirilt kõrvale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Dajana Jastremska hiljutisel US Openil, kus ta piirdus esimese ringiga.
Dajana Jastremska hiljutisel US Openil, kus ta piirdus esimese ringiga. Foto: Julian Finney

Ukraina tipptennisist Dajana Jastremska andis ühismeedias teada, et tal tuleb vigastuse tõttu loobuda Tallinna WTA 250 taseme turniirist. 

«Tere kõigile! Lihtsalt kiire teadaanne. Ma küll plaanisin Eestis ja Ostravas mängida, kuid mind oli ranne vaevanud juba kümme päeva ja pärast mõne testi tegemist otsustasin ikkagi Odessasse tagasi minna, paar päeva puhata ning arstiga konsulteerida. Eks seejärel ole näha, kuidas edasi. Ma loodan, et olen Ostrava turniiriks valmis, kuid pole selles kindel. Aitäh teile ja hoian teid asjadega kursis,» kirjutas 22-aastane valgepallur ühismeediasse.

Karjääri jooksul kolm WTA turniiri võitnud Jastremska ei pääsenud Tallinnas otse põhitabelisse ning oleks alustanud oma võistlust kvalifikatsioonist. Kes tema asemel nüüd Eesti pealinnas võistlustulle astub, pole veel teada.

Ukraina on siiski Tallinn Openil ilusasti esindatud: kvalifikatsioonis astuvad võistlustulle Lesia Tsurenko (WTA 86.) ja Daria Snigur (WTA 111.), otse põhitabelisse teenisid pääsmed Anhelina Kalinina (WTA 47.) ja Marta Kostjuk (WTA 56.).

Tallinn Open WTA 250 toimub 24. septembrist 2. oktoobrini Tondi Forus spordikeskuses, turniiri loos toimub 24. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles