Floyd Mayweather kavatseb taas Conor McGregorile vastu astuda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Floyd Mayweather Jr. (vasakul) ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather Jr. (vasakul) ja Conor McGregor. Foto: STEVE MARCUS

USA poksiikoon Floyd Mayweather andis teada, et kavatseb tuleval aastal ringis taas iirlasest vabavõitlusässa Conor McGregoriga vastamisi minna.

Kaks kanget kohtusid esimest korda omavahel 2017. aastal, kui Mayweather pani oma profikarjäärile punkti tehnilise nokaudiga.

Tegelikult ei teinud 45-aastane ameeriklane aga armastatud alaga seejärel täielikku lõpparvet, vaid on sõumatšides – kus reeglid on tunduvalt leebemad –, siiani kindaid kätte tõmmanud. 

Nõnda läheb ta nädalavahetusel Jaapanis vastamisi näiteks sealse vabavõitleja ja juutuuberi Mikuru Asakuruga. Duelli eel andis Mayweather aga intervjuu, kus tutvustas ka enda edasisi plaane. 

«Novembris ootab mind Dubais ees veel üks näidismatš ning 2023. aastal poksin Conor McGregoriga,» avaldas ta. «Me ei tea veel, kas sellest tuleb näidismatš või profikohtumine. Läbirääkimised käivad mõlema variandi osas. Ise eelistaksin näidismatši, sest ma pole huvitatud kohtumistest, kus võiksin reaalselt karistada saada. Ma ei pane end olukorda, kus võin haiget saada.»

«Conor McGregori sugused mehed, juutuuberid või UFC kutid – nad ei löö nii kõvasti. Ma ei karda nendega ringis kohtuda,» jätkas profikarjääri 50 matši jooksul alistamatuks jäänud Mayweather. 

McGregori leer pole sellele väljaütlemisele veel reageerinud ega infot kinnitatud. Samuti puuduvad igasugused infokillud selle kohta, kus ja millal võiks poksimatš aset leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles