Eesti koondislasele saadeti pärast kaotust tapmisähvardusi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
IFK Kalmari naised ühte hoidmas.
IFK Kalmari naised ühte hoidmas. Foto: Facebook @ifkkalmar

Eesti naiste jalgpallikoondislasel Karina Korgil jääb selja taha äärmiselt emotsionaalne nädal, mil ta pidi taluma tapmisähvardusi.

Korgi koduklubi IFK Kalmar jäi eelmisel reedel Rootsi kõrgliigas 2:6 alla riigi valitsevale meistrile Rosengardile. Suur kaotus läks paljudele «poolehoidjatele» aga niimoodi hinge, et nad saatsid naiskonna liikmetele tapmisähvardusi, vahendab SVT.

Kuna väravavahina tegutsevat Korki nähti kuue sisse lastud värava tõttu samuti ühe (põhi)süüdlasena, läkitati hirmsa sisuga kirju ka temale. «Ähvardusi saadeti nii klubile, treeneritele kui ka mõnele mängijale,» sõnas ta Soccernet.ee-le, tunnistades, et oli ka ise üks ähvardusi saanud mängija.

«Nende ähvardustega on alati selline kahetine arusaamine – ühelt poolt saadakse aru, et väga suure tõenäosusega on tegemist inimesega, kes kaotas raha panustamisega ning kes arvab, et valab oma viha nüüd mängijate ja klubi personali peal välja, teisalt jääb alati õhku küsimus, mis siis kui...?»

Kork avaldas lootust, et naiskond suudab selle juhtumi seljataha jätta: «Ebameeldiv on kindlasti, kui keegi su perekonda ähvardab, aga ma siiralt loodan, et see ei jäta jälge edaspidiseks. / ... / Meil oli kohe pärast mängu vaba nädalavahetus, mis andis ehk võimaluse kõigil korraks sellest jalgpallimaailmast puhata ja uue hooga edasi minna.»

Klubi ei jätnud asja niisama, vaid teavitas vahejuhtumitest ka politseid. Lisaks tuldi kolmapäeval karikamängus Växjöga väljakule plakatitega «seisame turvalise ühiskonna eest». Too kohtumine kaotati esiliiga liidri vastu 0:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles