Putini käsk viib mängijad sõtta (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: Postimees

Venemaa president Vladimir Putin kuulutas kolmapäeva hommikul tehtud telepöördumises välja osalise mobilisatsiooni. Venemaa kaitseminister Sergei Šoigu sõnul mobiliseeritakse 300 000 reservväelast ning nende seas ka sportlasi.

Venemaa jalgpalliklubi Stavropoli AgroSoyuz peatreener Kirill Eidelnant sõnas, et kolm nende mängumeest peavad mobilisatsiooni tõttu Ukrainasse minema. See jätab meeskonna keerulisse olukorda, sest 5. oktoobril minnakse Venemaa karikasarjas vastamisi Neftehimiku meeskonnaga. Eidelnanti sõnul pole neil piisavalt mängijaid kohtumisele saata.

«Karikasarjas makstakse kopsakaid boonuseid, ent meil on praegu veelgi tõsisem probleem. Mobilisatsioon on juba praegu kolm meest minult ära võtnud. Nad on ilmselt nimekirjas ja peavad Ukrainasse sõitma,» lausus peatreener Match TV eetris, kes peab mängule sõitma 13 mängijaga.

«Kõrgliiga meeskonna vastu 13 mängijaga pole lihtsalt võimalik minna. Hetkel on igaks järgmiseks mänguks raske valmistuda, kuna ma ei tea, mis saama hakkab. Kui nad võtavad lapsed ära...»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles