Tallinna ujula sulgeb kõrgete energiahindade tõttu uksed

Postimees Sport
Copy
Pirita TOP SPA Hotelli siseujula.
Pirita TOP SPA Hotelli siseujula. Foto: TOPi Ujumisklubi

Pirita TOP SPA hotelli siseujula sulgeb kõrgete energiahindade tõttu uksed. Alates 1994. aastast samas tegutsenud TOPi ujumisklubi korraldab alates septembrist treeninguid Merivälja kooli ujulas.

Kuigi Pirita TOP hotelli hoones peaksid renoveerimistööd algama kõige varem järgmisel kevadel, siis kõrgete energiahindade tõttu pole mõistlik keskust senimaani lahti hoida ning ujula ja ärid sulgevad uksed, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Paraku ei ole võimalik tänaste energiahindade juures hoonet enam mõistlikult majandada. Lisaks on hoone projekteeritud selliste lahendustega, mis ei vasta tänapäevastele energianõuetele ning on äärmiselt ebaefektiivne.

Hoones ka väga palju tühja pinda, mida paraku peab samuti haldama, kütma ja remontima,» ütles Novira partner Andres Liinsoo ERRile. Ehitustegevus on planeeritud 2023. aasta kevadesse, kuid seegi võib veel muutuda.

Pirita TOP hotelli ujulas asub 25-meetrine bassein, millel on kuus ujumisrada. Lisaks kuuluvad kompleksi jõusaal ja pallimängude saal.

TOPi ujumisklubi loodi 1994. aasta sügisel ning kuni alanud hooajani toimusid treeningud TOP SPA ujulas. Alates septembris toimuvad TOPi ujumisklubi treeningud ja kursused Merivälja kooli ujulas, on kirjas ujumisklubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles