Taaramäe: millestki heast rääkida pole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rein Taaramäe kaotas tänasel Pariis-Nice’i velotuuri etapil võitjale kümme minutit ja 58 sekundit ja leppis 132. kohaga.

Üldarvestuses langes eestlane 106. kohale, kaotust liidriks kerkinud Bradley Wigginsile on kogunenud 11 minutit ja 13 sekundit.

«Millestki heast täna rääkida pole. Oli teada, et tuleb küljetuule ralli ning oli ka selge, et punt tõmmatakse juppideks. Umbes 85 km peal, kui tuli toidupunkt, nii ka läks. Garmin pani gaasi põhja ja koheselt sai suurest grupist 5-6 erinevat punti,» kirjeldas Taaramäe võistluse kulgu oma blogis. «Ise olin sel hetkel ees ja esialgu oli päris hea meel juba, et 25 meest ja ma ka siin. Paar kilti hiljem aga läks nii raskeks, et pidin kiiresti sellele grupile head aega ütlema. Langesin siis punti nr. 2 ja imesin seal 20 km. Siis aga jäin sealt ka maha ja kolmandast pundist jäin põhimõtteliselt kohe maha, sama oli ka neljanda grupiga.»

«Uskumatult kehva päev. Moraali nüüd see küll juurde ei lisanud. Jääb küll veel nädal võidu sõita, aga kokkuvõtte kohaga on nüüd ühel pool. Ahvatlevaid etappe aga jagub,» lisas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles