Inglismaa sai viimaks püssi paukuma, kuid seda liiga hilja

Copy
Harry Kane realiseerimas penaltit. Õnneks suutsid inglased Saksamaa vastu skoorida ka standardolukordade abita.
Harry Kane realiseerimas penaltit. Õnneks suutsid inglased Saksamaa vastu skoorida ka standardolukordade abita. Foto: Li Ying

Eesti jalgpallikoondis polnud eile ainus, kes Rahvuste liigas väljakule astus. Samamoodi madistati A-, B- ja C-divisjonis ning nendele mängudele nüüd otsa vaatamegi. 

A-divisjoni 3. grupis läksid põhimõttelises duellis vastamisi Inglismaa ja Saksamaa. Võitjat sel korral aga selgitada ei suudetudki, sest 90 minuti lõppedes vaatas tabloolt vastu viigiseis 3:3.

Mis on aga tähelepanuväärne, kõik kuus väravat löödi teisel poolajal. Sakslased avasid skoori 52. minutil penaltist, mille realiseeris İlkay Gündoğan, 67. minutil lõi teise Kai Havertz. Seejärel algas aga inglaste comeback: 72. minutil sahistas Luke Shaw, 75ndal Mason Mount ja 83ndal penaltist Harry Kane. Viimane sõna jäi aga taas sakslastele: 87. minutil tõi viigi tabloole Havertz.

Kuigi inglased jäid võidust ilma, pesid nad endalt maha ühe häbipleki. Nimelt oli nad enne seda kohtumist koos San Marinoga ainus koondis, kes polnud penalteid arvesse võtmata tänavuses Rahvuste liigas veel väravat lüüa. Nüüd sai see viga paigatud, kuid B-divisjoni langemisest see inglasi siiski ei päästnud.

Grupi teises kohtumises oli Itaalia 2:0 üle Ungarist, väravad kirjutati Giacomo Raspoadori ja Federico Dimarco nimele. Tolle võiduga kindlustasid itaallased koha ka Rahvuste liiga finaalturniiril.

Standings provided by SofaScore

B-divisjoni 3. grupis alistas Soome 2:0 vähemuses lõpetanud Montenegro ning Rumeenia oli omakorda 4:1 üle Bosnia ja Hertsegoviinast. Too suureskooriline võit rumeenlastele aga suurt lohutust ei pakkunud, sest just nemad pudenevad järgmiseks tsükliks C-tasandile.

Standings provided by SofaScore

C-divisjoni 4. grupis tundsid võidurõõmu Gruusia, kes oli 2:1 üle Gibraltarist, ja Bulgaaria, kes alistas 1:0 lõviosa kohtumisest kümnekesi mänginud Põhja-Makedoonia. Tollest nelikust pudenes järgmiseks tsükliks mudaliigasse Gibraltar.

Standings provided by SofaScore

Tagasi üles