Ronaldo kaasa rääkis esimest korda lapse surmast

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez. Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Jalgpallifännid kipuvad sageli unustama, et nende iidolid on täpselt samasugused inimesed nagu kõik teisedki. Inimesed, kes tunnevad rõõmu ja valu. Mingiks erandiks pole selle koha pealt ka Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez.

Portugali staarründaja koges ühes kaasaga tänavu aprillis suurimat võimalikku valu, kui nende üks kaksikutest sünnitusel suri. Nüüd nõustus Rodriguez sellest ka esimest korda avalikult rääkima.

«Sel aastal olen kogenud elu parimat ja halvimat hetke ja seda ühe silmapilgutuse jooksul,» vahendab Marca tema öeldut. «Suur osa minu südamest purunes hetkega kildudeks ja ma küsisin endalt, kuidas ma suudan edasi minna?»

«Vastus oli aga lähemal kui arvasin. Ma vaatasin sellele silma, oma lapsele, ja mõistsin, et ainus viis siit edasi minna, on teha seda ühiselt,» viitas Rodriguez siis ilmavalgust näinud Bella Esmeraldale.

Lisaks on Ronaldo peres kasvamas veel neli aastat tagasi Rodrigueze poolt ilmale toodud Alana Martina, ja veel kolm last, kes aga surrogaatemadelt.

Kõikidel huvilistel on Rodrigueze südamevalu võimalik veelgi lähemalt kogeda peagi eetrisse paisatava tõsieluseriaali «I am Georgina» teisel hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles