Tänaku otsekohene avaldus: pean hindama, kas jätkan oma karjääri

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rallisport on küll Ott Tänaku suur armastus, ent mitte suurim. Selleks on hoopis pere.
Rallisport on küll Ott Tänaku suur armastus, ent mitte suurim. Selleks on hoopis pere. Foto: Hyundai Motorsport

WRC-ringkonna üheks kuumimaks teemaks on praegu Ott Tänaku tulevik. Kas saarlane jääb Hyundaisse, lahkub Toyotasse, siirdub M-Sporti või pakib üldse kodinad kokku?

Siiani on kõige tõsisemalt spekuleeritud 2019. aasta autoralli maailmameistri Toyotasse naasmise üle, kuid sealne tiimipealik Jari-Matti Latvala kummutas nädala alguses justkui need jutud.

Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville seevastu soovib, et eestlane jätkaks Hyundais ning on ka veendunud, et saarlane seda ka teeb.

Selle nädala alguses uuris toetaja Betsafe Tänakult, kellel on tehniliselt Hyundaiga järgmiseks aastaks leping olemas, kas seal kontrahtis leidub punkt, mis lubaks emmal-kummal osapoolel sellest kahe hooaja vahel taganeda.

Saarlane ei soovinud sellele vastata, sõnades vaid: «Sõitjate lepingud on sellised dokumendid, kus kokkulepped on sõlmitud kahe osapoole vahel ja mis ei kuulu kunagi kolmandatele osapooltele avalikustamiseks, kui see just mingil erilisel juriidilisel põhjusel ei ole vajalik.»

Samas, kui Prantsusmaa väljaanne AutoHebdo meie mehelt uuris, mis tema järgmise aasta plaanid on, avaldas Tänak nii mõndagi uut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles