Kaia Kanepi: ma ei tea, kas Eestis olen niisugust kaasaelamist kogenud (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Kaia Kanepi annab pärast Jelena Ostapenko üle saadud võitu fännidele autogramme.
Kaia Kanepi annab pärast Jelena Ostapenko üle saadud võitu fännidele autogramme. Foto: Tairo Lutter

Tallinnas peetaval WTA 250 kategooria tenniseturniiril said üksikmängu avaringis kodupubliku rõõmuks võidu mõlemad Eesti tipud, kes jõudsid 16 parema hulka. Läti esireketist Jelena Ostapenkost 4:6, 6:4, 6:0 jagu saanud Kaia Kanepi kiitis kodupublikut.

«Alguses tundsin ennast päris hästi, mingist hetkest hakkas aga jällegi tema väga hästi mängima, just seti lõpus. Proovisin edasi mängida ja vaadata, mida veel annab teha. Seejärel tuli minul jälle hästi välja. Pärast meditsiinipausi tundsin, et ei saa enam sama hästi mängitud, kui sain enne pausi,» rääkis Kanepi esimeste settide kohta.

Nimelt kutsus Ostapenko teises setis seisul 0:5 väljakule arstid ning žestidest oli näha, et tal võis olla tekkinud peapööritus. Tohtrid otsisid välja vererõhumõõtja. Selle näit oli ilmselt normis, sest peagi Ostapenko jätkas mängimist. Kaks esimest punkti läksid vanal moel, ta ei jooksnud pallidele järelegi. Ent äkitselt toimus totaalne muutumine, külaline Lätist võitis nii selle geimi kui ka kolm järgmist!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles