Tänakuga samas paadis: korraldajate «klounaad» pani Rovanperä ropendama (1)

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Kalle Rovanperä Uus-Meremaa ralli avakatsel.
Kalle Rovanperä Uus-Meremaa ralli avakatsel. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Eesti aja järgi täna hommikul algas Uus-Meremaa ralli ning esimese katsena sõideti lühike publikukatse. Seal pidid rallimehed tegema «sõõrikuid» ning Kalle Rovanperä sõnul oli raske aru saada, mitu tiiru peab tegema.

Katse lõpus WRC All-Live'ile antud kommentaaris oli «sõõrikute» osas kriitiline ka Ott Tänak. «Need «sõõrikud» olid nagu klounaad. Pea käib ringi. Pole aimugi, mis suunas tee läheb. Polegi tegelikult eriti naljakas,» sõnas 2019. aasta maailmameister, kes katse ka võitis.

Rovanperä kasutas Soome Rahvusringhäälinguga rääkides vängemaid sõnu. «P****e need «sõõrikud». Kui sisened nendesse ühest kohast ja pead teise kohta väljuma, siis tekitab segadust mitu ringi on vaja teha.»

Stiilinäide Uus-Meremaa «sõõrikust»:

Kui Tänak võitis 1,78 km pikkuse avakatse, siis MM-sarja üldliider Rovanperä oli 2,6-sekundilise kaotusega kuues. Õige ralli hakkab pihta Eesti aja järgi täna õhtul kell 22.33 ning seda on võimalik Postimehe vahendusel jälgida nii tekstipõhise otseblogi kaudu kui ka ralliraadio vahendusel. Mõlemale saab ligi SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles