Kontaveidi treener: olen rahul selle tennisega, mis Anett siin näitas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja Torben Beltz.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Torben Beltz. Foto: IMAGO/Mathias Schulz

Kuigi Eesti esireketil Anett Kontaveidil (WTA 3.) tuli Tallinnas toimunud WTA tenniseturniiri finaalis tunnistada tšehhitar Barbora Krejcikova (WTA 23.) 6:2, 6:3 paremust, jäi eestlanna treener Torben Beltz rahule selle tennisega, mida hoolealune kodusel turniiril näitas.

«Arvan, et Barbora [Krejcikova] mängis väga hea finaali, kuid samuti oli Anett väga hea terve see nädal. Barbora tegi häid lööke õigetel hetkedel, eriti just otsustavatel momentidel,» ütles Beltz pärast finaali usutluses ERRile.

Kaotusest hoolimata jäi juhendaja Kontaveidi näidatud tennisega siiski rahule. «Me oleme väljakul head tööd teinud ja ta on palju vaeva näinud. Tallinnas mängis Anett tõesti hästi, eriti just esimesed neli mängu, seega ootan järgmiseid nädalaid,» sõnas juhendaja ning tõstis eraldi esile Kontaveidi Tallinnas tehtud pallinguid. «Ta servis väga hästi ja lõi väga kiireid palle.»

Mingit puhkust Kontaveit ja Beltz endale aga lubada ei saa, sest juba täna algab Ostravas järgmine WTA 250 turniir, kus eestlannal on kaitsta mullune esikoht. Tänu kõrgele edetabelikohale on Kontaveit avaringist vaba, teises ringis tuleb talle vastu kas šveitslanna Jil Teichmann (WTA 36.) või tšehhitar Terezan Martincova (WTA 78.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles