Isaks saanud Bergman sõitis MMilt koju

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl Johan Bergman
Carl Johan Bergman Foto: SCANPIX

Saksamaal Ruhpoldingus peetavatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel sprindis pronksi ja jälitussõidus hõbeda võitnud rootslane Carl Johan Bergman pidi algselt startima ka tänases 20 km sõidus, ent lahkus täna hommikul võistluspaigast, et olla oma esiklapse sünni juures. Paraku jäi Bergman hiljaks, kuna tütar sündis juba täna varahommikul.

Kuna järgmisel nädalal 34-aastaseks saava Bergmani lapse sünnitähtajaks oli prognoositud 3. märts, ei tahtnud mees üldse MMile sõita, kuid otsustas norralannast abikaasa Liv-Kjersti pealekäimisel ikkagi võistlustulle asuda, tasuks kaks medalit.

Eile teatas Bergman, et kokkuleppel abikaasaga jääb ta Ruhpoldingusse, ent on valmis igal hetkel lahkuma.

Täna hommikul teatas Rootsi laskesuusaliit, et Bergman lahkus Saksamaalt. «See on eraasi, kes tahab rohkem teada, jälgige mu kodulehekülge,» sõnas Bergman pressiteate vahendusel.

«Talle anti teada, et on aeg koju minna. Ta pakkis asjad ja läks,» selgitas Rootsi koondise pressiesindaja Leif Emsjö Expressenile.

Pärast pühapäevast jälitussõitu teatas Bergman pressikonverentsil, et kui laps lähipäevil sünnib, pole sugugi võimatu, et ta tuleb reedeseks teatesõiduks tagasi. «Võitsin siit hõbeda ja pronksi, nüüd lähen koju, võtan oma kuldmedali ja naasen siia ning võtan teatesõidus veel ühe kulla,» muheles Bergman.

Bergmani asemel võistleb tänases 20 km sõidus MM-debüüti tegev Ted Armgren.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles