Anett Kontaveit alustas koostööd Šveitsi luksusbrändiga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Instagram/Anett_Kontaveit

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit teeb koostööd mitme välismaise ettevõttega. Viimaseks selles nimekirjas on Šveitsi kellatootja Zenith, kes toodab peamiselt luksuskelli.

«Olen väga elevil, et saan olla osa Zenith Dreamhersi platvormist, kus olen kõrvuti paljude teiste inspireerivate naistega,» lausus Kontaveit sotsiaalmeedias.

Ka Šveitsi kellatootja oli väga rõõmus Kontaveidiga koostöö alustamisest. Nad tutvustasid eestlannat nädal enne suurt esitlust Singapuris. 

«Tulise kire ja raugematu pealehakkamisega Anett Kontaveidi lugu on üks elukestvatest püüdlustest tipptaseme poole. Oma emalt, Ülle Milgilt saadud mängukirega on Anett alates 6. eluaastast mänginud tennist. Kolm aastat hiljem võitis ta esimese tiitli. Rahvusvahelisel areenil saavutas Anett kiiresti edu ning on esindanud enda riiki üle kogu maailma, sealhulgas Tokyo olümpiamängudel.

Ta on võitnud kuus WTA tiitlit ning paiknenud parimal juhul maailma edetabeli teisel positsioonil. Ta on edetabelis kõige kõrgemale jõudnud eestlane ning ainus, kes on kvalifitseerunud WTA finaalturniirile,» seisis Zenithi sotsiaalmeedia postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles