Viive-Kai Rebane valiti konverentsi parimate hulka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viive-Kai Rebane
Viive-Kai Rebane Foto: www.bubearcats.com

Eesti naiskoondise algviisiklane Viive-Kai Rebane mängis Ameerikas Binghamton University särgis karjääri viimase mängu, lõpetades kaksikduubliga. America East konverentsi turniiri viimases kohtumises pidi Binghamton University tunnistama Albany University paremust 50:58.

Rebane mängis kaasa kõik 40 minutit, visates sealjuures 14 punkti ja võttes 14 lauapalli. Lisaks blokeeris eestlanna 2 viset, tegi 1 vaheltlõike ning andis 1 resulatatiivse söödu. 

Binghamton University sai hooajal 2011/2012 America East konverentsis 6. koha 9 võistkonna hulgas. 

Viive-Kai Rebane valiti sel hooajal kogu konverentsi kolmandasse viisikusse. Eelmisel hooajal kuulus ta teise viisikusse. Parimate viisikud valivad konverentsi treenerid, kusjuures oma võistkonna mängijate poolt ei saa hääletada.   

Lisaks korvpallialastele saavutustele on Rebasel ka hea õppeedukus.  Ta on esimene  naiskorvpallur Binghamton University ajaloos, kes on kaks aastat järjest kuulunud ka America East konverentsi All-Academic võistkonda ( All-Academic võistkonda valitakse tudengid, kes paistavad silma nii heade sportlike tulemuste kui ka hea õppeedukuse poolest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles