Itaalia ralliportaal pakub: Tänaku koha Hyundais võtab Mikkelsen, Solbergi oma Breen (1)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Uus-Meremaa rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Uus-Meremaa rallil. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Täna teatas Hyundai rallimeeskond, et järgmisest hooajast ei sõida seal enam Oliver Solberg. sõitjateturg oli lahti löödud ning Itaalia ralliportaal rallyssimo.it tuli seejärel lagedale mitme spekulatsiooniga.

Portaal vaatleb just seda, milliseks võib järgmisel aastal kujuneda Hyundai meeskond. Rallyssimo teatel on kindel, et tiimis jätkab belglane Thierry Neuville.

Ott Tänakul on küll veel aasta lepingut järel, kuid väidetavalt on jõutud kokkuleppele, mis sobib kõigile osapooltele.

Portaal toob välja asjaolu, et Hyundai praeguse kahe parema sõitja suhted pole sugugi pilvitud. See tuli välja näiteks Belgia rallil, kus Neuville viskas avalikult Tänaku üle nalja. Ning see jätkus Kreekas, kus Tänak lootis, et tiim ta Neuville'ist mööda lubab, et tal säiliksid teoreetiliseltki veidi paremad võimalused MM-tiitli püüdmiseks. Ent tiimijuht Julien Moncet keeldus.

Nõnda on Tänak portaali teatel võtnud suuna M-Spordi poole, mille juht Malcolm Wilson unistab luua järgmise Dream Teami pärast 2017. aastat, mil meeskonnas sõitsid Tänak ja Sebastien Ogier. Nüüd aga moodustaksid unistuste meeskonna Tänak ja Sebastien Loeb.

Hyundais aga võtaks Tänaku koha sisse Andreas Mikkelsen ning Solbergi oma Craig Breen. Samuti jätkaks pooliku hooajaga Dani Sordo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles