FOTO ⟩ Erootikamodell heitis tribüünil riided seljast: näitan oma keha, millal tahan (1)

Postimees Sport
Copy
Coyote Cute.
Coyote Cute. Foto: @coyoteluvsu2/Twitter

Itaalia jalgpalliklubi Bari on viimastel päevadel saanud rahvusvahelise meedia huviobjektiks ebatavalisel põhjusel. Nimel heitis nende üks tulihingelisemaid fänne, erootikamodell Coyote Cute tribüünil püksid jalast ning elas jalgpallimängude kaasa vaid aluspesu väel. Selline teguviis pälvis aga politsei tähelepanu ning nii ähvardab 21-aastast naist suur rahatrahv.

Coyote Cute viskas riided seljast Serie B-s mängiva Bari kodustaadionil San Nicola. Nüüd on pildid napis riietuses jalgpallifännist teinud maakerale mitu tiiru peale. Itaalia meedia andmetel on aga naise vastu algatatud uurimine ning teda ähvardab mitmetuhande euro suurune trahv.

Foto Coyote'st, mis on tekitanud palju poleemikat:

«Naisena näitan oma keha, kuidas ja millal tahan. Ma ei tunne, et ma oleksin seda tehes kedagi alavääristanud. See on minu teadlik valik naisena,» ütles modell kohalikule väljaandele BariViva.

Soolane trahv erootikamodelli ilmselt väga ei huvita, sest väidetavalt on tema teenistus täiskasvanutele suunatud Only Fansi keskkonnas pea 5000 eurot kuus. Lisaks on tal sotsiaalmeediakontodel üle 100 000 jälgija.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles