Eesti tennise kolmas reket võitis koos venelannaga Bulgaarias turniiri

Postimees Sport
Copy
Elena Malõgina.
Elena Malõgina. Foto: Konstantin Sednev

Bulgaarias Sozopolis toimunud ITF W25 kategooria turniiril võitis paarismängu Eesti naiste tennise kolmas reket Elena Malõgina (WTA 394.), kes ühendas jõud venelanna Irina Hromatšjovaga (WTA 250.).

Otsustavas matšis alistati Rumeenia – Ungari duo Ilona Georgiana Ghioroaie (WTA 359.) ja Rebeka Stolmari (WTA 597.) 7:6 (7:3), 6:2. Malõgina – Hromatšjova olid turniiril esimese astetusega. Enne finaali alistati veel kolm vastast.

22-aastane Malõgina võitis tänavu juba kolmanda W25 kategooria paarismängu turniiri. Eelnevalt mängis ta koos prantslanna Alice Robbe'i ja rootslanna Caijsa Hennemanniga. Varasemalt on Eesti kolmas reket triumfeerinud viiel madalama taseme paarimängu mõõduvõtul.

Sozopoli turniiri üksikmängus jäi Malõgina pidama kolmandasse ringi. Sel tasemel pole ta individuaalselt esikohta saanud.

Meenutame, et tennis on üks neist aladest, kus lubati pärast Ukraina sõja algust Venemaa ja Valgevene mängijatel neutraalse lipu all võistlemist jätkata. Küll aga on seda piiranud teatud turniirid, näiteks Wimbledon ja hiljuti peetud Tallinn Open.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles