CORNER 1 ⟩ Segadus ja pidu Suzukas ning esimene Corner 1 Grand Prix

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen on nüüd kahekordne maailmameister.
Max Verstappen on nüüd kahekordne maailmameister. Foto: REUTERS / Toru Hanai / Scanpix

Vormelisaade «Corner 1» läks sel nädalal mikrofonide taha vahetult pärast seda, kui ruudulipp Jaapanis Suzukas lehvis, ja kus segastes oludes kuulutati värskeks maailmameistriks Max Verstappen.

Nõnda katsuvadki saate vedajad, vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, värske emotsiooni pealt kõigest juhtunust aru saada. 

Lisaks räägitakse Sebastian Vettelist, sellest, et F1-s on vihmarehvid mõttetumad kui šokolaadist tehtud kohvitass ja mõistagi värskest maailmameistrist ja selle selgumise ümber olnud segadusest.

Saate teises pooles liigutakse aga sentimentaalsemate nootide peale ning kajastatakse eelmisel nädalavahetusel Aravetel toimunud esimest Corner 1 Grand Prix'd.

Corner 1 esimene Grand Prix.
Corner 1 esimene Grand Prix. Foto: Erakogu

Juttu tuleb nii sealsetest võitjatest, võidusõidu emotsioonidest, hiljem toimunud Singapuri GP ühisvaatamisest kui ka EVAL-i (Eesti virtuaalautospordiliidu) ägedast simulaatorist, mis oli kohapeal kõikidele uudistamiseks...

Loomulikult muljetavad saatejuhid, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena, ka üritusele osaks saanud soojast vastuvõtust, huvitavatest osalejatest, koostööpartneritest, ning eraldi nõndanimetatud subkultuurist ehk Eesti hobikardivõistluste skeenest.

Ühesõnaga, kuidas oli esimest korda korralda meelelahutuslikku mootrispordiüritust?

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles