Kas Madridi Reali ja Hispaania koondise endine esiväravavaht tuli kapist välja?

Postimees Sport
Copy
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: Bagu Blanco/imago images/Pro Shots/Scanpix

Endine Madridi Reali ja Hispaania koondise esiväravavaht Iker Casillas teatas Twitteris, et on gei. Mõni tund pärast teadaannet postitus kustutati. Hiljem selgitas hispaanlane, et tema kontole häkiti sisse.

Väidetavalt sai endisel tippjalgpalluril Casillasel kõrini, et pärast lahutust paneb meedia teda igal nädalal paari uue naisega ning otsustas avalikkust šokeerida. Mõni tund pärast šokeeriva postituse kustutamist teatas Casillas, et tema konto kapeerdati ning tal on kahju, kui tema postituse tegi liiga LGBT kogukonnale.

41-aastane Casillas ja 38-aastane modell Sara Carbonero teatasid mullu märtsis, et lahutasid abielu, kuid jäävad lähedasteks, et kasvatada oma kahte last.

Pärast seda on Hispaania kõmumeedia pannud Casillas’t tagaselja paari mitme naisega. Väidetavalt sai endisel väravavahil sellest küllalt ning nii säutsus ta Twitteris, et on hoopis gei. «Loodan, et austate mind: ma olen gei. #headpühapäeva.»

Casillas sai palju toetussõnumeid, sealhulgas endiselt Hispaania koondislaselt Carles Puyolilt, kes vastas: «On aeg rääkida meie lugu, Iker.» Lisades sinna südame ja suudluse emotikoni. Mõne tunni möödudes oli tema säuts kadunud.

2020. aastal karjääri lõpetanud Casillase postitus ilmus vaid mõni päev pärast seda, kui ta peatas raevukalt kuulujutud, mis väitsid, et ta on paar Shakiraga. Poplaulja lahutas hiljuti tippjalgpallurist Gerard Pique’st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles