Tartu alistas Viimsi ja tõusis Eesti-Läti liiga liidriks

Postimees Sport
Copy
Tartu Ülikool Maks & Mooritsa kapten Märt Rosenthal (viskel).
Tartu Ülikool Maks & Mooritsa kapten Märt Rosenthal (viskel). Foto: Sille Annuk/Tartu Postimees/Scanpix

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas toimus täna Eesti klubide osalusel üks kohtumine, kus Tartu Ülikool Maks & Moorits alistas võõrsil 87:76 Viimsi/Sportlandi. Tartul on nüüd kolm võitu ja sellega tõusti turniiritabelis esikohale.

Avaveerand kulges Forus Spordikeskus Viimsis toimunud kohtumises tasavägiselt ning lõppes viigiliselt 25:25. Tartlased panid oma paremuse maksma teisel veerandil, mis võideti 25:14. Pärast poolaja pausi jätkata sama raevukalt ning viimasele kümnele minutile mindi vastu Tartu 73:55 eduseisul.

Otsustava veerandi alguses suurenes Viimsi kaotusseis 24 punktile, kuid siis võttis võidu kindlustanud Tartu tempo maha ning neljas veerand lõppes Viimsi võiduga 21:14.

Võitjate resultatiivseim oli 19 punkti visanud Jalan Mccloud, kes võttis ka viis lauapalli ja andis sama palju resultatiivseid sööte. 18 punkti jäi Tomas Pavelka arvele, kapten Märt Rosenthal viskas 12 punkti ja andis seitse korvisöötu.

Viimsi tagamängija Devin Lee Harris tõusis kohtumise üleplatsimeheks, saades hakkama koguni kaksikduubliga. Ta viskas 20 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Tartul on nüüd mängitud kolm mängu ning kuna nad on kõik võitnud, siis tõusevad nad ka tabeliliidriks. Viimsi on pidanud kaks mängu ja mõlemad kaotanud ning on tabelis eelviimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles