Kullamäe võimas esitus ei päästnud klubi kaotusest Žalgirisele

Postimees Sport
Copy
Kristian Kullamäe (paremal).
Kristian Kullamäe (paremal). Foto: BC 7bet-Lietkabelis Panevėžys/Facebook

Eesti korvpallikoondislane Kristian Kullamäe mängis olulist rolli Panevežyse Lietkabelise ja Kaunase Žalgirise vahelises kohtumises. Eestlane oli Leedu kõrgliigakohtumises 19 punktiga kindel üleplatsimees, kuid Žalgirise võitmiseks sellest ei piisanud.

Kodus mänginud Lietkabelis jäi koha tagaajajarolli. Avaveerand kaotati 17:21, poolajapausile mindi juba 28:40 kaotusseisus. Sellega oligi võit Žalgirisel põhimõtteliselt käes, sest kolmas veerand jäi viiki ning kuigi lõpus jõudis Kullamäe klubi vastastele lähemale, siis ohtu nad endast enam ei kujutanud.

Lietkabelise tagamängija Kullamäe mängis 21 ja pool minutit, viskas selle ajaga 19 punkti, noppis neli lauapalli ja andis sama palju resultatiivseid sööte. Klubikaaslane Gabrielius Maldunas panustas mängus 13 punkti ja viie lauapalliga. Žalgirise mängu vedasid Keenan Evans ja Karolis Lukosiunas, kes viskasid 12 punkti.

Lietkabelise jaoks oli tegemist hooaja esimese kaotusega, seni oli üle mängitud kolm vastast, kes on praeguse seisuga tabeli teises pooles. Žalgiris jätkab täiseduga, vaid võite on tunnistanud ka Rytas ja Jonava. Lietkabelis on kohe nende kannul neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles