Neuville nimetas ralli, mida kõik sõitjad igatsevad

Christopher Krutto
Copy
Thierry Nueville.
Thierry Nueville. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Hyundai rallitiimi sõitja Thierry Neuville nimetas ralli, mida tema arvates kõik sõitjad sooviksid MM-sarjas uuesti näha.

Ülemöödunud nädalavahetusel sõideti autoralli MM-etapp Uus-Meremaal, mis kohati meenutas oma olude poolest Walesi rallit, mis viimati kuulus MM-kalendrisse 2019. aastal. Seetõttu tunnistaski Neuville, et igatseb Walesi rallit.

«Need katsed, kogu võistlus, pikad päevad, varakult lahkumine, öösel sõitmine, udu,» loetles belglane Dirtfishile asju, mis tegid Walesi ralli tema jaoks eriliseks.

«See on väga tore võistlus, mida ma olen alati armastanud ja ma arvan, et kõik sõitjad igatsevad seda,» tunnistas Neuville.

Järgmisel aastal Suurbritannia etappi ilmselt WRC sarjas ei sõideta ning ka Uus-Meremaa kuulub uuesti kalendrisse ilmselt alles 2024. aastal. Neuville kirjeldas, kuidas nii Uus-Meremaa kui ka Suurbritannia rallid võiksid tulevikus kalendrisse koos sobituda.

«Meil on Eesti, meil on Soome, mis on kaks identset rallit ja võiksime minna Walesi, mis on täiesti teistsugune ralli, sarnasem Uus-Meremaaga. Võiksime vaheldumisi sõita Walesis ja Uus-Meremaal,» ütles Hyundai piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles