Tühjaksjooksmine jätkub: Levadiast lahkub ka 20 aastat klubile truu olnud tegevjuht

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sergei Hohlov-Simson
Sergei Hohlov-Simson Foto: Katariina Peetson/FCI Levadia

FCI Levadia andis pressiteate vahendusel teada, et klubi tegevjuht ja juhatuse liige Sergei Hohlov-Simson on otsustanud hooaja lõppedes klubist lahkuda.

FC Levadiaga 2002. aastal mängijana ning 2008. aastal tegevjuhina liitunud Hohlov-Simson kommenteeris oma otsust nii: «Neliteist aastat on väga pikk aeg ühe organisatsiooni eesotsas olemiseks ja ausalt öeldes vajan oma elus muudatust. Otsust lahkuda just selle hooaja lõpus aitasid kiirendada teatud sündmused – nimelt kaasati klubi puudutavate oluliste otsuste langetamise juurde inimesi, kellega minu põhimõtted ning vaated ei haaku.

Ühtlasi lõpetasin sel sügisel kahe ja poole aasta pikkused õpingud UEFA Akadeemia Executive Master for International Playersi (MIP) kursusel, mis toimusid koostöös Prantsusmaa Limoges’i ülikooliga ning olid ellu kutsutud endiste elukutseliste jalgpallurite jaoks. Nüüd on aeg omandatud teadmisi reaalselt rakendada.»

«Tahan öelda, et need klubi eesotsas veedetud 14 aastat olid väga huvitavad ja väljakutseid pakkuvad, kuid samas ka määratult rasked. Olen alati leidnud, et lahkuda tuleb enne, kui tekkinud erimeelsused süvenevad või kui enda «parim enne» möödub,» lisas ta.

«Lõpetuseks soovin tänada kõiki meie meeskonna liikmeid, klubi omanikke, kaastöötajaid, sponsoreid, koostööpartnereid ja kõiki teisi, kellega mul on olnud au ja võimalus nende aastate jooksul koostööd teha. FC Levadia ja jalgpall jäävad alati mu südamesse!» sõnas Hohlov-Simson tänulikult.

Mõned nädalad tagasi pani omal initsiatiivil ameti maha ka Levadia senine spordidirektor Tarmo Kink, kes tõi samuti põhjenduseks risti läinud suusad klubi uute niiditõmbajatega.

Soccernet.ee on kirjutanud, et võistkonna presidendi Viktor Levada uueks usaldusisikuks on vanuse poolest 50. eluaastate keskel olev Gruusia juurtega ning Abhaasias sündinud Ukraina kodakondne Mihhail Gulordava.

Tema oli ka see, kelle soovil toodi Levadia peatreeneriks Maksõm Kalõnõtšenko. Mees, kes pidas pukis vastu täpselt kümme päeva, kuni mängijate protesteerimise peale minema löödi. Praegu hoiab Levadia peatreeneriohje enda käes Nikita Andreev.

Seda, mis mehega Gulardova näol täpselt tegu on, iseloomustavad ehk kõige paremini järgnevad read Soccernet.ee loos, kus teemaks oli Levadia autopartner Honda: «Gulordava arvates peaksid meistrid sõitma Mercedes-Benzi või Audi marki masinatega. Klubi töötajate püüdlused talle selgitada, et väikeses Eestis ei käi asjad päris sedasi, ei sobi värskele asepresidendile kuidagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles